Valentýn je svátek všech zamilovaných

Svátek všech zamilovaných se nezadržitelně blíží a je čas zamyslet se nad tím, jakou květinu je vhodné darovat. 

TIP: Jak na tom bude cena červených růží na Valentýna 2021 ? Zjistěte ZDE >>

Sv. Valentýn slavíme 14. února. Shánět květinu přímo na Valentýna může být ale poněkud oříšek, zejména v letošním roce, kdy tento svátek vychází na neděli. Levné růže PrahaŘešení ale existuje - objednejte květiny online s předstihem a následně si je osobně vyzvedněte v kamenném květinářství. Můžete také využít možnosti nechat si květiny přímo na Valentýna doručit až ke dveřím, je ale potřeba počítat s větší časovou tolerancí z důvodu většího vytížení kurýrů.

A jaké květiny je zvykem k Valentýnu darovat?

Což takhle červené růže ?

Když se řekne Valentýn, většině z nás se vybaví červená růže nebo kytice červených růží. Může být - červené růže jsou klasikou a jako kytice k Valentýnu rozhodně neurazí. Pokud se oprostíme od červené barvy, zkusme třeba růžové růže nebo bílé růže. Kytice růžových růží působí něžně a romanticky, kytice bílých růží symbolizuje přátelství a pevné pouto. Krásná a romantická je ale i kombinace bílých a růžových růží.

Chceme-li ale trochu vystoupit z davu, porozhlédněme se trochu kolem sebe. Můžeme objevit další úžasné květiny, které udělají velkou parádu. 

Je libo holandské tulipány ?

Zkusme zmínit například holandské tulipány, které ale nejsou pro každého. Kytice tulipánů totiž rozhodně nebude oslňovat svojí velikostí, takže pokud chcete, aby obdarovaná nebyla za kyticí vidět - na tulipány raději zapomeňte... Patříte-li ale k milovníkům těchto úžasných květin, pak vězte, že v květinářství www.flowersgohome.cz (Radlická 1302/76, Praha 5) je seženete v podstatě celoročně. Tulipány můžete darovat v podobě klasické vázané kytice, ale také stylově v dárkovém boxu. Tulipány v krabici jsou opatřeny vodním balením a není potřeba hned po předání shánět vhodnou vázu. Z vodního balení je ale dobré tulipány druhý den vysvobodit a dopřát jim čerstvou vodu (nebo ji alespoň doplnit).

Pokud dáváte přednost kyticím, které mají objem, zkuste experimentovat - lilie nebo slunečnice dají kytici tvar a rozzáří ji. Slunečnice i lilie jsou běžně dostupné květiny a na Valentýna budou určitě k dispozici. 

V poslední době jsou velice oblíbené flowerboxy v nejrůznějších provedeních. Květiny v krabici mají svoje výhody, zejména v počáteční bezúdržbovosti a bezproblémovou možností převozu. 

Závěrem se sluší říci, že není až tak moc důležité, jakou květinu k Valentýnu vyberete. Důležité je darovat ji z lásky :-) Mějte se rádi !

Tulipány Praha červené růžeKytice k Valentýnu

Levné růže Praha